Hermi izlaže na 66. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu

Hermi izlaže na 66. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu

Firma Hermi učestvovati će kao izlagač na 66. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća (66th International Fair of Technology and Technical Achievements) u Beogradu. Od 21. do 24. maja 2024. godine, kao vodeće firma na području zaštite od udara groma i proizvođač inovativnih rješenja na području kablovskih polica i ljestvi, kao i konstrukcija za sunčane elektrane, predstavit ćemo sve naše najpoznatije proizvode i novitete na Beogradskom sajmu u hali 3, štand 3017B.

Sajam tehnike u Beogradu slovi kao najstariji tehničko-tehnološki sajamski događaj u ovom dijelu Europe, koji služi kao platforma za pionirske tehnologije i transformacijski razvoj. Posjetitelji će se na izložbenom prostoru moći posavjetovati s Hermi stručnjacima o ključnoj važnosti zaštite od udara groma. Hermi ističe kako je iznimno važno zaštititi imovinu i živote od potencijalnih rizika uzrokovanih udarima groma i prenaponima. Naši stručnjaci bit će dostupni za brzu procjenu stanja postojećih gromobranskih sistema te će moći ponuditi prilagođena rješenja temeljena na specifičnostima tržišta, zahtjevima industrije, karakteristikama imovine i individualnim preferencijama.

Među vrhuncima našeg raznolikog asortimana inovativnih proizvoda je univerzalna cijevna obujmica KON11 UNI, dobitnica Regionalne bronzane nagrade za inovacije 2023. Ova svestrana obujmica savršeno obuhvaća odvodne (i druge) cijevi, stabilan je oslonac za okrugle vodiče i pruža i funkcionalnu učinkovitost i estetsku privlačnost.

Osim toga, posjetitelji će moći vidjeti Hermi Fast Klick® seriju kablovskih polica s najnovijom verzijom od materijala otpornog na koroziju Magnelis®. Poznata po svojoj izdržljivosti i isplativosti, ova serija nudi optimalna rješenja za usmjeravanje kablova za razne primjene. Također smo razvili Hermi CableTray Calculator za planiranje trasa kablova.

Za one koji razmišljaju o solarnoj elektrani na ravnom krovu preporučujemo Hermi Multi Flat rješenje. Ovaj svestrani sistem prikladan je za mnoge vrste krovova i orijentacija. Modularno rješenje primjenjivo je kako za stambene tako i za industrijske objekte.

Nismo zaboravili niti na poseban sajamski popust!

Pridružite nam se i provjerite uživo od 21. do 24. maja 2024.!

Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Lužansko polje 7

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina