Prenaponska zaštita

Kvalitetna zaštita električnih uređaja, električnih instalacija i podatkovnih linija. Vaše ulaganje u zaštitu električne opreme koje se može značajno vratiti.

Obratite nam se

Izbor proizvoda

Za zaštitu električnih i elektroničkih uređaja

Prenaponska zaštita štiti električne i elektroničke uređaje, računalne mreže i podatkovne linije pri nastanku prenapona.

Potpuna koordinirana zaštita

Postavljanje u glavnom razdjelnom ormaru, postavljanje u etažnom razdjelnom ormaru i postavljanje za pojedinačne uređaje. Za odgovarajući stupanj zaštite treba razmišljati i o zaštiti telekomunikacijskih vodova.

Zaštita od svih vrsta prenapona

Kvalitetna zaštita od izravnog ili neizravnog udara munje te pri prenaponu zbog sklopnih manipulacija koje se neprestano pojavljuju u mreži. Prenaponi su najčešći uzrok oštećenja električnih i elektroničkih uređaja.

Visokokvalitetni materijali

Naši proizvodi više puta su ispitani i sačinjeni od materijala koji osiguravaju zaštitu i prilikom najvišeg prenapona (izravni udar munje).

Učinkovita zaštita

Prenaponska zaštita razlikuje se po kapacitetu struje, odvođenju struje i naponskoj razini zaštite, zato se dijeli u tri stupnja. Pri nastanku struja koje mogu dostići i 200.000 A, samo je jedan, obično treći stupanj zaštite, puno premalo. Upotreba različitih električnih produžnih kabela s ugrađenom prenaponskom zaštitom omogućuje kapacitet odvođenja struje samo do 6000 A, što znači 33 puta manji kapacitet odvođenja struje i u slučaju ozbiljnog opterećenja produžni kabel bude uništen zajedno s uređajem koji štiti.

Ne prepuštajte svoje električne uređaje i instalacije slučajnosti! Za kvalitetnu prenaponsku zaštitu sustava napajanja i opreme do 1000 V preporučujemo postupanje prema sustavno utvrđena četiri koraka te nudimo široku paletu uređaja za zaštitu IT sustava i opreme za izjednačenje potencijala.

Dostupni su i kvalitetni elementi za zaštitu fotonaponskih sustava i otklanjanje prijelaznog napona koji nastaje tijekom oslobađanja elektriciteta u atmosferi ili sklopnih procesa.

Elementi prenaponske zaštite

Nudimo različite elemente prenaponske zaštite sustava napajanja i opreme do 1000 V, fotonaponskih sustava, IT sustava i izjednačenja potencijala:

Trebate dodatnu tehničku pomoć?

Trebate pomoć pri kupnji?

Ekipa HERMI rado će vas savjetovati i pomoći pronaći najprikladnije rješenje. Pošaljite nam svoje potrebe i želje. 


Obratite nam se

Trebate dodatnu tehničku pomoć?

Fizičke osobe
Fizičke osobe
Projektanti i izvođači
Projektanti i izvođači

Trebate li više informacija?

Za dodatne informacije i prilagođenu ponudu naručite svoj primjerak besplatnog kataloga. Jednostavno ispunite kratak obrazac na našoj stranici.

Obratite nam se

Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Lužansko polje 7

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina