O nama

35 godina inovacija u koje možete imati povjerenja

Osvajamo vaše zgrade! Svojim proizvodima opremili smo više od 115.000 domova i poslovnih objekata. Bez obzira je li riječ o gromobranskoj i prenaponskoj zaštiti, kabelskim policama i ljestvama ili kompletnim konstrukcijskim sustavima za solarne elektrane – inovacijama gradimo novu Europu i svijet po vašoj mjeri.

Obratite nam se

NAZOVITE NAS

033 637 082

PIŠITE NAM

info@hermi.ba

FF

Četiri  cjelovita programa koji oduševljavaju.
Tri i pol desetljeća iskustva, puna inovacija i napretka.
Dva glavna smjera razvoja: poboljšanja proizvoda te praćenje zahtjeva tržišta.
Jedan cilj koji nam je pred očima, i kada projektiramo i savjetujemo – uvjeriti upravo VAS!


Stvaramo bolju budućnost

Naši klijenti naše su ogledalo. Njihovo zadovoljstvo odražava se u našoj odgovornosti prema njima i prema okolišu. Jasna slika u ogledalu odraz je uloženog truda kako bismo zadovoljili visoke standarde i učinkovito iskoristili pažljivo odabrane materijale. Težimo održivom razvoju i ekološkoj orijentaciji. 

Obratite nam se
Konkurentske prednosti tvrtke HERMI

Stvaramo bolju budućnost

Naši klijenti naše su ogledalo. Njihovo zadovoljstvo odražava se u našoj odgovornosti prema njima i prema okolišu. Jasna slika u ogledalu odraz je uloženog truda kako bismo zadovoljili visoke standarde i učinkovito iskoristili pažljivo odabrane materijale. Težimo održivom razvoju i ekološkoj orijentaciji. 

Obratite nam se
115.000

115.000

broj uspješno završenih projekata diljem svijeta.

Konkurentske prednosti tvrtke HERMI

Jedinstven pristup svakom klijentu 

Stručna pomoć u svim koracima, od kupnje, do instalacije. Individualno projektiramo, savjetujemo i preporučujemo najbolja rješenja bez obzira na veličinu projekta.

Pouzdanost i povjerenje

Cijelo vrijeme gradimo na pouzdanosti i izdržljivosti, a istodobno ne zaboravljamo na ispunjavanje najstrožih međunarodnih standarda. HERMI je i zbog toga postao sinonim partnera koji zaslužuje povjerenje.

Cjelovita rješenja

Cjelovito rješenje za nas znači: trajan, izdržljiv i suvremen proizvod od visokokvalitetnih materijala, izvrsnu prodajnu i tehničku podršku te brzinu izvedbe koja će iznenaditi svakoga.

Vlastiti razvoj i proizvodnja

Moderniziramo proizvodne linije kako bismo do krajnjih rezultata došli brže i učinkovitije. Nadograđujemo znanja zaposlenika i nikada se ne zadovoljavamo prosječnim rezultatima.

Svoju misiju vidimo u proizvodnji i nuđenju boljih, inovativnijih, suvremenijih, trajnijih i ekološki prihvatljivijih proizvoda. Postavljamo nova mjerila sigurnosti života i imovine.

Dugogodišnja iskustva, prihvaćanje različitih ideja i usvajanje novih znanja naučili su nas da tehnologija koju upotrebljavamo u proizvodnji gromobranske i prenaponske zaštite, kabelskih polica i ljestvi te konstrukcijskih rješenja za solarne elektrane nema granice. Granice su u našim glavama, sve ostalo je ostvarivo.

Misija
Misija

Postati vodeći globalni proizvođač i ponuđač visokokvalitetne opreme za zaštitu svakog doma, poslovnog ili bilo kojeg drugog objekta.

Pomoću inovacija, potkrijepljenih stručnim znanjem i više od tridesetogodišnjom tradicijom, razvijati i nuditi održive proizvode za buduće generacije.

Upotrebom izdržljivih i održivih materijala doprinositi čišćoj i sigurnijoj sutrašnjici.

Vizija
Vizija

Postavljene ciljeve i viziju ostvarit ćemo: vlastitim konkurentskim prednostima, nadgradnjom inovacija i razvojem rješenja koja omogućuju cjelovitu ponudu. Nastavit ćemo s najvišom razinom brige o klijentima, surađivati s poslovnim partnerima i stručnjacima.

Pozornost ćemo i dalje posvećivati i izvođačima i investitorima koji su svjesni značenja kvalitetnih proizvoda za svoje objekte. Prilike ćemo tražiti širenjem na nova tržišta te produbljivanjem odnosa na postojećima.

Strategija
Strategija

Ponosni na 35 godina sukreiranja

Prošlosti posvećujemo pozornost kako bismo iz nje izvukli najbolje za budućnost.

Obratite nam se
1985

Početak obrtne djelatnosti

Herman Rauter odlučio je elektroinstalacije razviti u vlastiti posao. Mnogobrojnim električnim mjerenjima, posebice gromobranskih instalacija, spoznao je kako su loše instalirane i održavane gromobranske instalacije.

1992
Novi materijali za neprimjetne gromobrane

Višegodišnji rast prometa, koji je vidljiv i u praćenju tržišnih zahtjeva, razvoju te uvođenju kvalitetnijih nehrđajućih materijala koji znače nov trend u gromobranskoj instalaciji, koji oduševljava. HERMI se iz godine u godinu sve više realizira kao proizvođač gromobranskih komponenti koje su manje vidljive na krovovima i fasadama.

1994
Širenje ponude gromobranskih proizvoda i nova lokacija

Poduzeće proširuje svoj izbor gromobranskih proizvoda, a sve zahtjevnijim klijentima nudi i usluge projektiranja i stručnog savjetovanja. Proizvodni kapaciteti postaju premali, zato se cijelo poduzeće seli iz Velenja u Celje.

2001
Investicije u proizvodne kapacitete i razvoj projektiranja

Poduzeće proširuje postojeći objekt te dopunjuje i nadograđuje proizvodne kapacitete. Pri razvoju projektiranja rukovodstvo se povezuje sa stručnjacima koji razvijaju softver. Rađa se novi softverski alat SHIELD koji klijentima omogućuje brže i kvalitetnije planiranje gromobranske i prenaponske instalacije za zaštitu od udara munje.

2002
Restrukturiranje, novo rukovodstvo i prvo širenje u inozemstvo

Tvrtka se restrukturira u društvo s ograničenom odgovornošću. Dugogodišnji direktor i vlasnik Herman Rauter iste godine vođenje tvrtke prepušta sinu Miranu Rauteru koji se godinama kalio uz oca te detaljno upoznao tržišta, rad i poslovanje tvrtke. Iskorištava se i prilika za širenje na strana tržišta, i to otvaranjem poslovne jedinice u Hrvatskoj, a godinu kasnije i u Bosni i Hercegovini.

2006
2006
Rast prodaje, ulazak na srpsko tržište

Brz rast novih narudžbi i povećanje upita omogućuje tvrtki investiciju u nov poslovni objekt, što olakšava savjetovanje klijenata i dodatne skladišne kapacitete. Tvrtka osniva novu poslovnu jedinicu i u Srbiji.

2007
2007
Prenaponska zaštita Hermi® i nova tržišta

Lansiranje proizvodnog programa prenaponske zaštite Hermi® znači novu prekretnicu u razvoju tvrtke. Klijenti tako mogu na jednom mjestu odabrati sve najkvalitetnije elemente vanjske i unutarnje zaštite od udara munje. Iste godine poslovanje se proširuje aktivnim ulaskom na nova tržišta: na Kosovo, u Rumunjsku, Bugarsku, Makedoniju i Rusiju.

2009
2009
Osuvremenjivanje proizvodnje i međunarodni certifikati

Tvrtka modernizira i u što većoj mjeri automatizira cjelokupnu proizvodnju i pogone, investira u razvoj novih proizvoda u skladu s nacionalnim, europskim i međunarodnim standardima. Svi proizvodi tvrtke uspješno prolaze mnogobrojna ispitivanja za pribavljanje i najzahtjevnijih certifikata.

2011
2011
Novi poslovno-proizvodni objekti u Sloveniji i u Hrvatskoj

Završetak izgradnje dvaju novih poslovno-proizvodnih objekata u Celju i u blizini Zagreba omogućuje ostvarivanje proizvodnih planova tvrtke uz sve veće zahtjeve pojedinih tržišta.

2013
2013
Ulazak na austrijsko i mađarsko tržište, projekti na Bliskom istoku

Osim osnivanja tvrtke-kćeri u Rumunjskoj, tvrtka je aktivna i na mađarskom i austrijskom tržištu. S uspješno izvedenim projektima u Saudijskoj Arabiji kao primjerom dobre prakse pojavljuju se nove prilike za prodaju proizvoda i usluga i u drugim državama Bliskog istoka.

2015
2015
Ugledno priznanje gospodarstva

Poslovanje i nakon 30 godina brzo napreduje rastom prodaje na stranim tržištima, kao i primjenom pristupa za inovativnost, tehničku podršku i ekološki besprijekorne proizvode. Gospodarstvenici pod okriljem Gospodarske komore Slovenije dodjeljuju direktoru Miranu Rauteru nagradu za iznimne gospodarske i poduzetničke rezultate za 2015. godinu.

2017
2017
Nova proizvodna tehnologija u Sloveniji

Zbog povećane proizvodnje i mnogobrojnih poboljšanja u području tehnološki nadograđenih proizvodnih linija tvrtka gradi nov objekt u Celju.

2018
2018
Stupnjevit rast na ostalim europskim tržištima

Vlastitom inovativnošću i ispunjavanjem zahtjeva ostalih europskih tržišta, posebice u području pažljivog projektiranja, osniva se tvrtka u Austriji. Njome HERMI lakše i bolje pokriva tržišta i u Njemačkoj i Švicarskoj.

2021
2021
Visokotehnološka nadogradnja automatizacije proizvodnje

Nastavlja se automatizacija proizvodnog procesa investiranjem u nove, tehnološki dorađene proizvodne linije na novoj lokaciji u Celju.

2022

Neprestan razvoj svakog od četiriju programa koji cjelovito zaokružuju ponuđena rješenja. Optimistično gledamo u budućnost – ulazak na nova tržišta, ali s mudrim ciljem: napraviti korak više od onoga što očekuje klijent, a istovremeno zadržati visoko zadovoljstvo postojećih i novih klijenata.

Nedvojbena kvaliteta

Certifikati, priznanja i stručne ocjene su jedno. Izloženost naših proizvoda nezaustavljivoj snazi prirode nešto je potpuno drugo.

Pogledajte certifikate

Upoznaj ekipu

Kotač koji pokreće napredak u tvrtki Hermi smo svi mi koji predano, marljivim radom, inovativnošću i stručnošću na svakom koraku utiremo staze prema zadovoljstvu kupaca. Upoznajte nas.

Kontaktirajte nas

Samir Šabanović

Komercijalista

Adnan Brajlović, d.i.a.

Direktor

Miran Rauter

Direktor

Elma Smajović

Administrator

Želite li se pridružiti našoj ekipi?

Svaka priča o uspjehu zahtijeva čvrsto zacrtan put prema kupcima koji se pouzdaju u našu stručnost, kvalitetu i pouzdanost. Želite zajedno s nama osmišljavati budućnost? Provjerite kako nam se možete pridružiti.

Provjerite mogućnosti zapošljavanja

Osnovni podaci poduzeća
Naziv poduzeća: HERMI d.o.o.
Sjedište poduzeća: Lužansko Polje br. 7, 71000 Sarajevo, BiH
Godina osnovanja: 2005
Matični broj: 01357672
Porezni broj: 4201012290004
Elektronska adresa: info@hermi.ba
Internetna stranica: www.hermi.ba
Direktor poduzeća: Adnan Brajlović
Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Lužansko polje 7

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina