Stipendije

Postanite naš stipendist

Svojom stručnošću, iskustvom i financijskom pomoći već dugi niz godina pronalazimo, podržavamo i usmjeravamo mlade pojedince na građenju njihovih karijera.

Pridruži nam se!

Na mladima svijet ostaje

Kadrovska strategija u poduzeću Hermi temelji se prvenstveno na mladim ljudima. Pružamo stipendije mladim perspektivnim pojedincima na svim razinama obrazovanja - strukovnom, srednjem , višem i visokom obrazovanju. Osim stručne prakse i praktične nastave u skladu s našim potrebama, nudimo i mogućnosti studentskog rada.

Zapošljavanje – pod promo

Stipendije za različite profile

Ključ uspjeha u tvrtki je kadar. Vjerujemo da svaki zaposlenik, student, stipendist i vanjski suradnik svojom stručnošću, iskustvom i osobnom raznolikošću doprinosi razvoju tvrtke. Ovisno o djelatnostima i potrebama tvrtke, stipendijama podržavamo različite profile zapošljavanja.

Više od 15 godina dajemo stipendije posvećenim i entuzijastičnim mladim pojedincima koji su postali izvanredni profesionalci u svom području.

Praktično znanje, suvremena tehnologija i financijska potpora

Stipendiranjem mladih, njihovim roditelja olakšavamo financijski teret školovanja i potičemo interes za različita zanimanja. Znamo da osim financijske neovisnosti i stabilnosti, stipendisti traže a također i cijene konkretno iskustvo, pristup znanju, mogućnost korištenja najnovije opreme, kvalitetne i stručno osposobljene mentore. Tehnologije, alati i strojevi također se razvijaju izuzetnom brzinom, zbog čega svake godine ulažemo u nabavu najsuvremenijih strojeva i softvera. Konstantno nastojimo našim stipendistima ponuditi dovoljno izazova i mogućnosti za daljnji razvoj.

Omogućujemo rad s najnovijim softverom i proizvodnom opremom.

Sa iskustvom do prvog posla

Stipendisti stječu iskustvo već tijekom školovanja, upoznaju radne procese i suradnike, uče upravljati i raditi s najnovijim softverom i tehničkom opremom. Uključeni su u konkretne projekte i razvojne procese te daju ključni doprinos razvoju tvrtke. Doprinose profesionalnom i osobnom rastu cijelog tima.

Praktičnim osposobljavanjem uz rad uvodimo mlade u samostalnost i odgovornost, kako bi pri zapošljavanju mogli početi raditi potpuno samostalno i bez nadzora.


Po završetku školovanja osiguravamo prvo redovno zaposlenje na odgovarajućem radnom mjestu.

Stipendijama podržavamo različite profile zapošljavanja.

Sportske stipendije

Zdrav duh u zdravom tijelu jedna je od vrijednosti koja je na čelu poduzeća Hermi od samog početka. Sponzorskim novcem podržavamo mlade sportaše sa sličnim vrijednostima koje imamo u tvrtki: timski rad, kreativnost, samodisciplina, natjecanje, talent, postizanje zacrtanih ciljeva, pripadnost, marljivost i ustrajnost…


Također, sportskim stipendijama olakšavamo financijski teret mladih sportaša.

Više o primaocima sportskih stipendija

Tražimo nove stipendiste

Kvalitetan posao i dobre zaposlenike već više od 15 godina osiguravamo i stipendiranjem učenika i studenata.

Niste uvjereni u to da potpuno odgovarate našem timu?

Poštujemo danu riječ, pritom uključujemo sve.

U tvrtki HERMI učinit ćemo sve za pošten odnos prema poslu, u što spada i poštovanje dane riječi za uspješno izvođenje dogovora.
Cijenimo vaše mišljenje i osiguravamo jednake mogućnosti zapošljavanja. 

Više o tome u našoj politici održive orijentacije

Učenik ste ili student?

Naša kadrovska strategija temelji se ponajprije na mladima. Osim obavljanja stručne prakse i praktičnog osposobljavanja u skladu sa svojim potrebama nudimo i mogućnost studentskog rada ili rada tijekom odmora uz podršku mentora. Naš posao, procese i uvjete rada možete pobliže upoznati tijekom Dana otvorenih vrata za učenike. Vjerujemo da mlade početnike pune elana možemo pretvoriti u stručnjake i dovesti ih u svoje redove, zato već godinama stipendiramo mlade, ambiciozne pojedince.

Obratite nam se u vezi s mogućnostima stipendiranja

 

Zanima vas još nešto što nismo predstavili?

Rado ćemo vam odgovoriti na druga pitanja.

Mirči direktor (ne prikazuje se)
Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Lužansko polje 7

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina