Hermi Srbija se seli na novu lokaciju sa većim skladišnim i kancelarijskim prostorom

Hermi Srbija se seli na novu lokaciju sa većim skladišnim i kancelarijskim prostorom

Preduzeće Hermi neprimetni gromobrani, d.o.o., podružnica preduzeća Hermi u Srbiji, preselila se u novu zgradu u beogradskoj općini Zemun. Ova izvrsna lokacija u Beogradu omogućuje jednostavan pristup i glavnoj cesti i autocesti za Novi Sad ili Zagreb, osiguravajući nesmetanu vezu za sve naše klijente i partnere.

Nova zgrada projektirana je i uređena prema suvremenim visokim standardima, čime se stvara optimalno okruženje za djelatnike i posjetitelje. Ispred zgrade smo uredili parking za kupce i pogodan prilaz kamionima, što povećava učinkovitost naših logističkih aktivnosti.

Jedna od važnih nadogradnji na našoj novoj lokaciji je uvođenje najsavremenijeg informacijskog sistema iWare, dizajniranog za optimizaciju skladišnog poslovanja. Ovaj napredni sistem omogućuje nam pojednostavljenje procesa, bolje upravljanje zalihama kao i pružanje bolje usluge našim kupcima.

Sa gotovo 1000 m2 skladišnog i kancelarijskog prostora, više smo nego utrostručili naše skladišne kapacitete. Ovo proširenje omogućuje nam skladištenje većeg asortimana proizvoda i brži odgovor na potrebe kupaca.

I dalje smo predani pružanju visokokvalitetnih Hermi rješenja u području gromobranske i prenaponske zaštite, kablovskih polica i ljestvi , te konstrukcijskih sistema za solarne elektrane.

Radujemo se vašoj posjeti!

Kako do nas?

Lokacija:

Ugrinovački put 37 deo br. 18

11283 Beograd


Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Lužansko polje 7

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina