Hermi izlaže na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2024

Hermi izlaže na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2024

Hermi, europski proizvođač rješenja za zaštitu od groma, kablovskih polica i ljestvi te konstrukcijskih sistema za solarne elektrane, priprema se za učestvovanje na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru (25. međunarodni sajam gospodarstva Mostar).
Od 16. do 20. aprila firma će svoje najnovije inovacije izlagati na Mostarskom sajmu na štandu D6 u hali 2.


U Hermiju smo svjesni ključne važnosti adekvatne zaštite od udara groma, zbog čega ističemo važnost zaštite nekretnina (i života) od potencijalnih rizika. Na vrijeme provjerite stanje postojeće gromobranske i prenaponske zaštite ili dogovorite odgovarajuću novu instalaciju ukoliko još nemate navedenu zaštitu. Na štandu D6 naši Hermi stručnjaci će Vas moći savjetovati i odabrati najbolja rješenja prema specifičnostima tržišta, struke, objekta i Vaših posebnih želja.

Među inovacijama iz programa gromobrana bit će izložena univerzalna cijevna obujmica KON11 UNI koja je nagrađena regionalnom bronzanom nagradom za inovaciju 2023. godine. Ova svestrana cijevna obujmica bez problema se integrira s (odvodnim) cijevima i pruža funkcionalnu i estetsku savršenost.

Osim toga, posjetitelji će moći saznati više o Hermi Fast Klick® seriji kablovskih polica i aktuelnoj verziji otpornoj na koroziju izrađenoj od Magnelis® materijala, koji se odlikuje izdržljivošću, dugim vijekom trajanja te je također cjenovno pristupačna alternativa vruće pocinčanoj izvedbi. Dostupni su i komplementarni proizvodi za instalaciju cijele kablovske trase.

Za vas koji razmišljate o solarnoj elektrani i imate ravan krov, preporučujemo rješenje nosive konstrukcije Hermi Multi Flat. Njegova univerzalnost namjene omogućuje ugradnju na različite krovove: kaldrmu, bitumenske krovove, krovove od polimerne folije i trapezne ploče. Hermi Multi Flat omogućuje horizontalnu orijentaciju PV modula s nagibima od 10° ili 15° i podržava orijentaciju PV modula i u smjeru jug i istok-zapad, tako da je idealan i za stambene i za industrijske zgrade.

U današnjem dinamičnom okruženju, u kojem sve više jačaju održiva energetska rješenja, Hermi ističe i važnost adekvatne zaštite solarnih elektrana.

Provjerite uživo na sajmu u Mostaru.

Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Lužansko polje 7

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina