Nova serija Hermi Fast Klick kablovskih polica

Nova serija Hermi Fast Klick kablovskih polica

Tvrtka Hermi predstavlja novu seriju Hermi Fast Klick kablovskih polica. Police su dizajnirane za brže i lakše međusobno povezivanje bez upotrebe vijaka i alata. Zahvaljujući jedinstvenoj i patentiranoj tehnologiji spajanja bez vijaka, polaganje kablovskih trasa oduzima manje vremena. Najveća prednost se pokazuje u polaganju industrijskih trasa, jer zapravo možete uštedjeti na cijeni cjelokupne instalacije zbog manje sati montažnih radova.

Hermijevi inženjeri razvili su Hermi Fast Klick seriju kablovskih polica na temelju zahtjeva tržišta i preferencija kupaca. Praktično iskustvo pokazalo je potrebu za bržom ugradnjom kablovskih trasa bez upotrebe alata i potrebu za manje korištenje vijaka. Prema iskustvu montažera, najzahtjevniji dio postavljanja kablovske trase su ravne police s vijcima. S policama Hermi Fast Klick moguća je ušteda na vremenu ugradnje, a za spajanje polica nisu potrebni vijci. Kablovska polica spaja se na sljedeću policu jednostavnim klikom i zaključava se posebnim jezičcima. Nove kablovske police mogu se ponovno sastaviti i rastaviti nekoliko puta i naknadno zaključati. Također, mehanička oštećenja koja bi mogla biti uzrokovana transportom ili nepažljivim rukovanjem ne utiču na kvalitetu spoja. Spoj je toliko kvalitetan da glatka unutrašnjost sprječava oštećenje kabla.

Police su kompatibilne sa standardnim Hermi spojnim i potpornim komponentama. U slučaju rezanja Hermi Fast Klick police, rezana polica s elementom Hermi Fast Joint može se spojiti na sljedeću policu. Najnovija serija kablovskih polica prikladna je za vanjsku i unutrašnju upotrebu, kako za manje komercijalne projekte i veće industrijske hale, tako i za upotrebu u raznim industrijama Hermi Fast Klick police su u skladu sa standardom SIST EN 61537. Bit će dostupne u različitim materijalima i različitim dimenzijama. U decembru će police visine 60 mm, širine 100-, 200- i 300 mm i dužine 3000 mm postepeno biti u redovnoj proizvodnji, druge dimenzije bit će dostupne sljedeće godine.

Koliko je jednostavno i brzo spojiti Hermi Fast Klick police možete vidjeti u video animaciji OVDJE, kompatibilnost s Hermi spojnim elementima predstavljena je OVDJE.

Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Lužansko polje 7

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina