Nova Hermi web stranica: atraktivna i jednostavna za korištenje

Nova Hermi web stranica: atraktivna i jednostavna za korištenje
Nova web stranica Hermi s osvježenim dizajnom, lakšom za snalaženje i prijatnijom za korištenje

Hermi s radošću najavljuje pokretanje potpuno nove web stranice! Posjetite nas na www.hermi-solutions.com. Web stranica ima moderniji i atraktivniji dizajn, za brže i lakše snalaženje, te je prilagođenija korisnicima. U svom novom dizajnu, sada je dostupna i na engleskom jeziku. Hermi web stranica bit će prevedena na osam drugih jezika.

Nova web stranica osmišljena je tako da posjetiteljima, poslovnim partnerima i zaposlenicima pruži lakše snalaženje . Predstavlja jasniju sliku o tome ko smo, šta radimo i šta možemo postići zajedno s našim poslovnim partnerima.

Web stranica ima jednostavan upravljački sistem s poboljšanom funkcionalnošću izbornika koji upućuje na najrelevantnije informacije koje kupac traži i treba. Najnovije informacije u sva četiri prodajna segmenta – gromobranska i prenaponska zaštita , kablovske police i ljestve te montažne konstrukcije za solarne elektrane - detaljnije su opisani proizvodi sa tehničkim specifikacijama i mogućnošću preuzimanja nekih dokumenata. Na web stranici ćete pronaći Hermi reference, viziju i strategiju, historiju firme , aktualne vijesti o firmi, razvoj tržišta, novitete ...

Razvijena web stranica sada je u potpunosti prilagođena mobilnim uređajima. Pregled je moguć u svim najčešće korištenim preglednicima.

Uživajte u istraživanju naše nove Hermi web stranice!

Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Lužansko polje 7

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina