Hermi rješenja na sajmu Power Circle, Austrija

 Hermi rješenja na sajmu Power Circle, Austrija
Ovogodišnja sajamska sezona nastavlja se na Power Circle u Austriji. Hermi rješenja bit će predstavljena 18. i 19. maja 2022. godine na izložbenom prostoru 02-0122 u Messezentrum u Salzburgu.


U središtu pozornosti će biti kablovske police Hermi Fast Klick i nagrađen inovativni spojni element Hermi Fast Joint.  Osim toga, posjetiteljima ćemo predstaviti i nova dostignuća u segmentima gromobranske i prenaponske zaštite Hermi.


Rastuća potreba i posljedična potrošnja energije predstavljaju izazov za mnoge industrije, a također diktiraju daljnji razvoj na području kablovskih trasa i elektroinstalacija te gromobranske i prenaponske zaštite. Hermi Fast Klick serija omogućava jednostavnu i brzu montažu kablovskih trasa bez upotrebe vijaka i posebnih alata. Nagrađeni inovativni element Hermi Fast Joint omogućava spajanje rezanih kablovskih polica. S vremenom električne i druge instalacije postaju sve složenije i brojne, pa se razmatra prikladnost i kvaliteta komponenti i njihov dugi vijek trajanja. Hermi proizvodi kablovske police, ljestve, nosači, koljena, odcjep, obujmice i druge komponente izrađene su od različitih materijala i različitih karakteristika za upotrebu u mnogim industrijama i za različite svrhe.


Već više od 35 godina Hermi je prepoznat kao stručnjak u području gromobranske i prenaponske zaštite. Intenzitet vremenskih pojava s jedne strane te složenost i osjetljivost elektroničkih uređaja s druge strane razlozi su zašto se vlasnici nekretnina češće odlučuju na ugradnju Hermi gromobranske i prenaponske zaštite. Moderne konstrukcije (uključujući i pametne zgrade) posebno su podložne udaru groma zbog kombinacije naprednih elektroničkih uređaja i arhitekturnih posebnosti, pa se češće događaju mehanička i toplinska oštećenja uređaja spojenih na električne instalacije i dijelove zgrade. 


Više informacija dobit ćete kod naših savjetnika ili lično na sajmu Power Circle u Salzburgu.

Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Lužansko polje 7

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina