Hermi ove godine izlaže i na 62. sajmu DOM u Ljubljani

Hermi ove godine izlaže i na 62. sajmu DOM u Ljubljani

U Hermiju i ovogodišnju sajamsku sezonu započinjemo u Sloveniji. Pozivamo vas na 62. sajam Dom koji će se održati od 6. do 10. marta 2024. u Gospodarskom izložbenom centru u Ljubljani. Možete nas pronaći u Staklenoj dvorani C, izložbena dvorana 2.

Vrijeme i oluje nas ne štede već nekoliko godina. Prošle godine oborili smo još jedan rekord na svjetskom nivou.Širom svijeta zabilježeno je više od 2,1 milijarde udara gromova! Na vrijeme provjerite stanje postojeće zaštite od udara groma i prenapona ili dogovorite odgovarajuću novu instalaciju ukoliko još nemate navedenu zaštitu. U Hermiju imamo sve što vam je potrebno: kvalitetne i provjerene komponente, stručno osoblje i savjete te odličan tim instalatera, koji će biti prisutni i na našem štandu tokom 62. sajma Dom za sva eventualna pitanja i nedoumice.

U Hermiju s ponosom predstavljamo inovativna rješenja koja ne samo da zadovoljavaju, već i premašuju industrijske standarde. Među predstavljenim proizvodima bit će i univerzalna obujmica za cijevi KON11 UNI, dobitnica regionalne bronzane nagrade za inovaciju 2023 u Sloveniji. Za bolji estetski izgled od sada je dostupna i u boji . Među kablovskim policama izložit ćemo i bestseler - Hermi Fast Klick® seriju polica. Od sada su dostupane i u verziji izrađenoj od materijala visoke otpornosti na koroziju Magnelis®. Tražite najbolje rješenje za montažu svoje nove solarne elektrane? Odaberite Hermi Multi Flat univerzalno rješenje koje omogućuje brzu i jednostavnu montažu.

Imajte na umu da je odgovarajuća gromobranska i prenaponska zaštita ključna za zaštitu vaše solarne investicije. Više o ovoj temi u informativnom članku OVDJE.


Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Lužansko polje 7

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina