Hermi Fast Klick® kablovske police


Hermi Fast Klick® kablovske police

U i oko Hermi Cityja, otkrit ćete velike industrijske pogone, skladišta, trgovačke centre s natkrivenim parkingom, nebodere, bolnicu i solarne elektrane na tlu.

Izvođenje složenih instalacija sa velikim brojem kablovskih trasa je dugotrajno. To obično uključuje rad na visini pomoću skela ili liftova i neposredno uz zidove ili plafone. Sastavljanje i umetanje vijaka dodatno otežava posao i oduzima vrijeme.

U skladištu novog proizvodnog pogona, montažeri su se odlučili za Hermi Fast Klick® kablovske police zbog njihovog jednostavnog dizajna, sistema međusobnog povezivanja bez vijaka i uštede vremena montaže.

Pouzdano su spojili police i pritom uštedjeli novac.

  • Inovativna tehnologija spajanja.
  • Jednostavna i brza montaža.
  • Montaža bez vijaka.
  • Bez upotrebe posebnih alata.
  • Dostupno u različitim dimenzijama i materijalima.
  • Koristite s tipičnim Hermi nosačima i spojnim elementima.
  • U skladu sa standardom SIST EN 61537.

UPOTREBA

Gotovo da nema granica! Ali uštede vremena i novca veće su u industrijskoj gradnji, u trgovačkim centrima, stambenim blokovima, natkrivenim parkiralištima, velikim elektranama na tlu...

ZNATE LI?

U dvospratnom industrijskom objektu dimenzija 50 m x 60 m postavljeno je cca 2500 m kablovskih polica za razvod električnih instalacija. Ako koristite Hermi Fast Klick® police umjesto polica koje zahtijevaju upotrebu vijaka i matica, također možete uštedjeti više od 10.000 vijaka!

Pogledajte koliko je Hermi Fast Klick jednostavan i brz za korištenje OVDJE.


Pripremate novi projekt?

Širok izbor proizvoda koje nudimo zadovoljit će potrebe svakog projekta. Naši savjetnici rado će vam pomoći pri odabiru.

Provjerite naš izbor proizvoda

Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Lužansko polje 7

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina