Bonitetna ocjena izvrsnosti AA+

Oduševljeni smo što smo primatelj certifikata bonitetne izvrsnosti sa bonitetnom ocenom AA+ koji se dodjeljuje najboljim firmama u Bosni i Hercegovini, kao znak i garanciju dobrog i postojanog poslovanja firme. Ocjena AA+ stoji rame uz rame u vrsti uz najvišu bonitetnu ocjenu. Ova ocjena znači da je kompanija pouzdana i stabilna. Saradnja sa kompanijom koja … Read more

Čitaj više

Obavještenje COVID-19

Poštovani, Zbog novonastale situacije obaviještavamo Vas da firma neće raditi skraćeno i da nastavljamo dostavu robe po terenu (naravno sa mjerama zaštite) kao i da imamo na stanju dovoljnu količinu kabelskih kanala, nosača i dovoljne količine robe iz asortimana gromobranije.

Čitaj više

Hermi susret poslovnih partnera 2020 Sarajevo

Poštovani poslovni partneri, Zahvaljujemo Vam se na izvrsnoj saradnji i uspješno provedenim projektima u protekloj godini. Kao i svake godine, i ove smo se godine susreli na našem susretu poslovnih partnera, gdje smo predstavili novosti naših programa i uživali u našem druženju. Hvala Vam još jednom što ste bili dio naše priče. U budućnosti ćemo … Read more

Čitaj više

Radno vrijeme povodom novogodišnjih praznika

Radno vrijeme tijekom nadolazećih blagdana: 1.1. – 3.1.2020: ZATVORENO! Sretna i uspješna nova 2020. godina!

Čitaj više

Sretno i uspješno 2020

Želimo Vam sretne praznike i mnogo poslovnih uspjeha u Novoj godini 2020.

Čitaj više

JP Elektroprivreda BiH Sarajevo – prezentacija prenaponske zaštite Hermi®

Uspješno održana prezentacija prenaponske zaštite Hermi® u prostorijama JP Elektroprivreda BiH u Sarajevu. Prisutni inženjeri elektrotehnike iz Sarajeva, Tuzle, Mostara, Bihaća, sudjelovali su u debati problematike prenaponske zaštite i situacijama sa kojima se susreću na terenu.

Čitaj više

MOS 2019, Celje (Slovenija)

Poštovani! I ove godine ćemo biti prisutni na Međunarodnom sajmu MOS, koji će se održati od 10. do 15. septembra u Celju, Slovenija. Ljubazno Vas pozivamo da nas posjetite i da zajedno pogledamo novitete naših programa. Očekujemo Vas od utorka, 10. septembra do nedjelje, 15. septembra od 9 do 19 sati na sajmu u dvorani … Read more

Čitaj više

Power Days 2019 – Salzburg, AT

Poštovani! Pozivamo Vas da nas posjetite na Power Days 2019, koji će se održati u Messezentrum Salzburg, od 13. do 15. marta 2019. godine. Možete nas pronaći u izložbenom prostoru broj 0330, dvorana 10. Radujemo se vašem posjetu!

Čitaj više

Sajam DOM 2019

Poštovani! Pozivamo Vas da nas posjetite na sajmu DOM 2019, koji će se održati u Gospodarskom izložbenom centru, u Ljubljani, od 5. do 10. marta 2019. godine. Možete nas pronaći u izložbenom prostoru broj 6, dvorana D (Fontana). Radujemo se vašem posjetu!

Čitaj više

IFAM 2019 / 12. – 14.2.2019

Poštovani! Pozivamo Vas da nas posjetite na sajmu IFAM 2019, koji će se održati u Gospodarskom izložbenom centru, u Ljubljani, od 12. do 14. veljače 2019. godine. BESPLATNU ulaznicu možete dobiti na linku: DOBI BESPLATNU ULAZNICU OVDJE KLJUČNA RIJEČ/KEYWORD: HERMI NE PROPUSTITE TRI DANA U SVIJETU AUTOMATIZACIJE, ROBOTIKE, DIGITALIZACIJE I ELEKTRONIKE.

Čitaj više