O nama

Djelatnost poduzeća

  • Proizvodnja, prodaja i montaža gromobranske zaštite i prenaponske zaštite pod vlastitom robnom markom HERMI.
  • Proizvodnja, prodaja i montaža kabelskih polica i ljestvi i konstrukcijskih sistema pod vlastitom robnom markom HERMI.
  • Stručno savjetovanje o načinu zaštite od udara groma.

Konkurentne prednosti

  • Neprimjetni gromobrani – niski, tipski nosači, prilagođeni svim vrstama pokrova
  • Izvrsna prilagodljivost – kreativna prilagodljivost gromobranske opreme arhitekturi objekta
  • Kvaliteta materijala – gromobranska oprema je napravljena od kvalitetnih, trajnih materijala kao što su: nehrđajući čelik, bakar i aluminij
  • Garancija sigurnosti – gromobrani osiguravaju najveću sigurnost od šteta nastalih udarom groma
  • Ekološka rješenja – gromobrani su ekološki neupitni

Osnovni podaci poduzeća

Naziv poduzeća: HERMI d.o.o.
Sjedište poduzeća: Lužansko Polje br. 7, 71000 Sarajevo, BiH
Godina osnovanja: 2005
Matični broj: 01357672
Porezni broj: 4201012290004
Elektronska adresa: info@hermi.ba
Internetna stranica: www.hermi.ba
Direktor poduzeća: Adnan Brajlović

 

Misija, vizija, strategija poduzeća

Misija
Uz naše znanje, dugogodišnje iskustvo i inovativne ideje, zadovoljiti potrebe i želje kupaca za visoko kvalitetne proizvode za zaštitu od udara groma i posljedicama udara groma. Sa modernom tehnologijom razvijati i proizvesti program zaštite koja postavlja nove standarde sigurnosti života pojedinaca i imovine.

Vizija
Razvijati vlastitu robnu marku inovacijama i znanjem, koje smo stekli kroz dvadeset godina rada. Postigli smo konkurentsku prednost cjelokupne unutarnje i vanjske zaštite od udara munje, tako da su pred nama izazovi internacionalizacije poslovanja. Želimo postati najprepoznavniji proizvođač i dobavljač vanjske i unutaršnje zaštite na prostorima Adria regije i povećati svoj tržišni dio u ostalim europskim zemljama.

Strategija
Ciljevi i vizija poduzeća ostvarit će se kroz inovativne proizvode, konkurentne produkte i kompletnom ponudom vanjske i unutarnje prenaponske zaštite, izvrsnanom tehničkom podrškom, efikasnošću i brzinom izvođenja i ekološki prihvatljivih proizvoda. Naša prednost je da imamo stalne kontakte s poduzetnicima i investitorima koji prepoznavaju važnost kvalitete gromobranske i prenaponske zaštite. U suradnji s vanjskim partnerima, ali pod markom Hermi, proširiti ćemo put razvoja, kao i osnivanje novih poduzeća preko granice Slovenije, u Europi.