NARUČI KATALOG

Bonitetna ocjena izvrsnosti AA+

4. Maja 2020

CompanyWall certifikat izvrstnosti AA+
Oduševljeni smo što smo primatelj certifikata bonitetne izvrsnosti sa bonitetnom ocenom AA+ koji se dodjeljuje najboljim firmama u Bosni i Hercegovini, kao znak i garanciju dobrog i postojanog poslovanja firme.

Ocjena AA+ stoji rame uz rame u vrsti uz najvišu bonitetnu ocjenu. Ova ocjena znači da je kompanija pouzdana i stabilna. Saradnja sa kompanijom koja je ocijenjena AA+ bonitetnom ocjenom ne predstavlja rizik, jer ista zadovoljava sve visoke standarde uspješnog poslovanja.

Certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall business portala predstavlja relevantno uvjerenje koje se dodjeljuje firmama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i finansijske kriterije.

Bonitetna ocjena računa se na osnovu jasne metodologije i analize finansijskog izvještaja, a evaluaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na osnovu službenih podataka o procjeni kreditne sposobnosti, cash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala te drugih finansijskih i ekonomskih elemenata.

CompanyWall certifikat izvrstnosti AA+